Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. τα δύσκολα χρόνια της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης έχει αποτελέσει μία ανάσα ανθρωπιάς, αισιοδοξίας και ελπίδας σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι επλήγησαν και προσπαθούν να ορθοποδήσουν.

Στόχος μας, τόσο δικός μου όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου, των εργαζομένων και των εθελοντών μας είναι η κοινωνική στήριξη ευάλωτων δημοτών και κατοίκων του Δήμου μας, οι οποίοι έχουν πραγματική ανάγκη. Γι’αυτό εργαζόμαστε σκληρά, προκειμένου να υπάρξει αύξηση των επισιτιστικών προγραμμάτων, αλλά και των έκτακτων προσφερόμενων ειδών από εταιρείες και ιδιώτες, προκειμένου να καλύπτουμε περισσότερες ανάγκες, περισσότερων οικογενειών και μοναχικών ατόμων.

Σας καλώ να στηρίξετε τις δράσεις μας στο μέτρο και με τα μέσα που μπορείτε. Όλοι μαζί με απόλυτη διαφάνεια μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και στήριξης στον Πειραιά και να υλοποιήσουμε αυτό που λέμε καθημερινά στην ΚΟ.Δ.Ε.Π “Στον Πειραιά κανένας μόνος”. Αυτή είναι και η προσωπική μου δέσμευση για την νέα μου θητεία στον οργανισμό.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π.
Ιωάννης Γ. Βοϊδονικόλας