Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά 6- 14 ετών

Φιλοδοξία μας, μέσω της υλοποίησης του Καλοκαιρινού Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης , είναι να δώσουμε διέξοδο στους γονείς ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις εργασιακές και προσωπικές τους υποχρεώσεις , ενώ τα παιδιά θα αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο. Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ηλικίας 6-14 ετών, έχουν την ευκαιρία να διανύσουν μια περίοδο διακοπών στην πόλη, που τους γεμίζει με χαρά, εμπειρίες, γνώσεις, ζωντάνια και πολύ κέφι.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνει μουσικοκινητικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, αθλητικές δραστηριότητες , αλλά και ανάπτυξη της δημιουργικής φαντασίας των παιδιών με κατασκευές , ζωγραφική και χειροτεχνίες. Τα παραπάνω υποστηρίζονται από παιδαγωγούς και προσωπικό καταρτισμένο στον εκάστοτε τομέα. Ταυτόχρονα, υλοποιείται και μία εκδρομή αν περίοδο.

Εσείς μείνετε σπίτι – Εμείς φροντίζουμε για εσάς

Το πρόγραμμα εξελίσσεται σε τρεις 15θήμερες περιόδους που ξεκινούν μετά το κλείσιμο των σχολείων και διαρκεί μέχρι το τέλος Ιουλίου. Τα παιδιά απασχολούνται Δευτέρα – Παρασκευή από τις 07.30 έως τις 15.30.

Η διαδικασία εγγραφής, το κόστος συμμετοχής , ο τόπος υλοποίησης , καθώς και οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής , δεδομένου ότι μεταβάλλονται ανά έτος, θα ανακοινώνονται λελογισμένο χρονικό διάστημα πριν την έναρξη του Προγράμματος, στην παρούσα ιστοσελίδα.