Η ΚΟΔΕΠ πρόσφερε το εορταστικό τραπέζι σε πάνω από 100 οικογένειες του Πειραιά!

Πάνω από 100 οικογένειες βοηθήθηκαν έκτακτα μετά το κάλεσμα της ΚΟ.Δ.Ε.Π. για συλλογή τροφίμων για το Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΚΟ.Δ.Ε.Π. για συλλογή τροφίμων για το εορταστικό τραπέζι ευάλωτων συμπολιτών μας. Ιδιώτες από το υστέρημα τους, αλλά και πολλές επιχειρήσεις συνέδραμαν στο κοινωνικό έργο που επιτελεί με μεγάλη επιτυχία η ΚΟ.Δ.Ε.Π. τα τελευταία χρόνια.

Με το πέρας της δράσης αγάπης που διοργάνωσε η ΚΟ.Δ.Ε.Π. με τίτλο «Δεκέμβριος : Μήνας Αγάπης και Προσφοράς» συνέλεξε πλήθος τροφίμων μακράς διαρκείας, καθώς και λαδιού για ωφελούμενες οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που συνδράμει η ΚΟ.Δ.Ε.Π. Πλήθος Πειραιωτών καθώς και εταιρειών συνέδραμαν στην κοινωνική δράση της ΚΟ.Δ.Ε.Π..

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ιδιώτες και τις εταιρείες: ΝΑΒΑΡΙΝΟ Α.Ε, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε., LIDL HELLAS, ΓΕΥΣΙΝΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ και τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ “Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας δήλωσε:

«Είμαι περήφανος που για ακόμη μία φορά οι Πειραιώτες έδειξαν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο αυτές τις εορταστικές ημέρες. Καταφέραμε να προσφέρουμε τα βασικά αγαθά που χρειάζεται μία οικογένεια για ένα εορταστικό τραπέζι σε πάνω από εκατό ευάλωτα νοικοκυριά της πόλης μας.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους Πειραιώτες , τις εταιρείες και τους φορείς που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας, προσφέροντάς μας τα απαραίτητα είδη, αλλά και τους εργαζόμενους και εθελοντές της ΚΟ.Δ.Ε.Π. που για μία ακόμη χρονιά έβαλαν τα δυνατά τους για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία άλλη μία κοινωνική δράση.

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευημερία!»