Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», προσέφερε σε 143 παιδιά οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., υποδήματα TOMS μετά από ευγενική χορηγία της εταιρείας.
Τα παιδιά που επελέγησαν με βάση εισοδηματικά κριτήρια, παρέλαβαν τα υποδήματα από τα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.
Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά που υλοποιείται η κοινωνική αυτή συνέργεια, επ΄ ωφελεία παιδιών οικογενειών, που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.
Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα υλοποιούμε αυτή τη συνέργεια με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία προσέφερε στα παιδιά δωρεάν υποδήματα. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, με μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά μας γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη για να προσπαθούμε ακόμα πιο επίμονα να ενισχύουμε τις άπορες οικογένειες της πόλης μας. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια ανήκουν στην εταιρεία TOMS, η οποία προσέφερε τα προϊόντα της. Θα ήθελα να καλέσω συλλόγους, φορείς αλλά και ιδιώτες, να συμβάλουν με δωρεές και χορηγίες στην προσπάθεια που καταβάλλουμε στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., που έχει ως στόχο τη στήριξη των άπορων συμπολιτών μας».