Αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης για τους άπορους συμπολίτες μας, που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, επέδειξε η εταιρεία «ΑΒ Βασιλόπουλος».
Εν όψει του Πάσχα, 70 οικογένειες, οι οποίες επελέγησαν με βάση εισοδηματικά κριτήρια, θα παραλάβουν τη Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου και τη Μ. Τρίτη 26 Απριλίου, όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι.

Η εταιρεία «ΑΒ Βασιλόπουλος», προχωρά για ακόμα μια χρονιά σε αυτή την πράξη κοινωνικής ευθύνης, στηρίζοντας τους άπορους δημότες και κατοίκους του Πειραιά.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», συνέβαλε τα μέγιστα στη διαδικασία υλοποίησης αυτής της προσπάθειας.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε:
«Η πρωτοβουλία της «ΑΒ Βασιλόπουλος» να προσφέρει τρόφιμα για τους άπορους συνανθρώπους μας, που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, δείχνει ευαισθησία, έμπρακτη συμπαράσταση και αληθινό ενδιαφέρον για τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Τις Άγιες αυτές Ημέρες, 70 οικογένειες από τις ωφελούμενες της ΚΟ.Δ.Ε.Π., θα γιορτάσουν το Πάσχα με ανθρώπινες συνθήκες και αυτό μας γεμίζει χαρά. Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους της «ΑΒ Βασιλόπουλος», για την προσφορά τους, καθώς και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ που συμβάλλει για να γίνονται τέτοιες δράσεις. Να είναι βέβαιοι, πως θα μοιράσουν χαμόγελα ευτυχίας στους άπορους δικαιούχους της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά».