Εορταστικά  γεύματα  σε άστεγους θα προσφέρει για ακόμη μια χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, με στόχο τη στήριξη συνανθρώπων μας, οι οποίοι διαβιούν υπό δύσκολες συνθήκες.

 

Συγκεκριμένα, θα προσφερθούν στους άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι, καθώς και σ’ αυτούς που διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟ.Δ.Ε.Π. εορταστικά εδέσματα,  ανήμερα των Χριστουγέννων, την 2η ημέρα των Χριστουγέννων, την παραμονή Πρωτοχρονιάς και την Πρωτοχρονιά.

 

Επιπλέον, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, προσέφερε τρόφιμα σε 90 ωφελούμενες οικογένειες προσφορά της εταιρείας «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ», καθώς και γλυκά σε  ωφελούμενους, προσφορά του Συλλόγου Εκτελωνιστών-Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιώς-Αθηνών. Οι δικαιούχοι επελέγησαν με βάση οικονομικά κριτήρια.

 

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου δήλωσε πως για ακόμα μια χρονιά η ΚΟ.Δ.Ε.Π., με γνώμονα τη στήριξη συμπολιτών μας που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, προσφέρει γεύματα  τις γιορτινές ημέρες για τους άστεγους συμπολίτες μας. «Στόχος μας όχι μόνο τις Άγιες αυτές ημέρες, αλλά και  καθημερινά, είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να υπάρχει τουλάχιστον φαγητό για άστεγους, είτε αυτοί φιλοξενούνται στον Ξενώνα μας είτε διαμένουν στο λιμάνι. Επιδίωξή μας είναι να κάνουμε τις γιορτινές  αυτές ημέρες πιο ανθρώπινες για τους συμπολίτες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Σύλλογο Εκτελωνιστών-Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιώς-Αθηνών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ.  Ανδρέα  Βροντάκη,  καθώς και την εταιρεία «ΑΒ Βασιλόπουλος» για τη συγκινητική προσφορά τους, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους!».