Με το σύνθημα «Ένα βιβλίο, ένα ευρώ, για ένα καλό» ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 το Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Χιλιάδες βιβλία περιμένουν τους επισκέπτες στην διοργάνωση του ΒΗΜΑ fm οι οποίοι θα μπορούν να αποκτήσουν δωρίζοντας για καθένα από αυτά, ένα ευρώ!

Το bazaar θα λειτουργεί από τις 10:00 το πρωί ως τις 9:00 το βράδυ. Στο αμφιθέατρο του ΣΕΦ, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθούν πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους: παιδικές θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, μουσική, φιλαρμονική, χορωδίες. Για τα παιδιά θα υπάρχει πάρκο φουσκωτών παιχνιδιών και αγωνιστική οδήγηση με το F1 Simulator Ferrari.

Διάρκεια έκθεσης : Από τις 10 έως και τις 13 Δεκεμβρίου 2015
Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην ΚΟ.ΔΕ.Π., φορέα που υποστηρίζει τους άστεγους και απόρους του Δήμου Πειραιά.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Bazaar είναι το εξής

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Το Θέατρο «Πόρτα» θα παρουσιάσει την Παιδική παράσταση «Ο Μπαλστοναέρα», ενώ το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου, θα χαρίσει στους επισκέπτες του Bazaar όμορφες στιγμές.

Ο Γιώργος Κατσαρός σε μια μοναδική συναυλία με την ορχήστρα του. Τραγουδούν: ΛέναΑλκαίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ζωή Παπαδοπούλου, Σταμάτης Χατζηευσταθίου, Ευτυχία Μητρίτσα.

Η Ορχήστρα «Smyrna» θα μας ταξιδέψει μουσικά.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Η Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου θα μας χαρίσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η Φιλαρμονική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα δώσει μια χριστουγεννιάτικη συναυλία.

Ο Δάκης και η Σόφη Ζανίνου θα τραγουδήσουν εορταστικά τραγούδια.

Οι Rebeletiko θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες του Bazaar.

«Νοιάζομαι -Μοιράζομαι»-συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους της ΚΟ.Δ.Ε.Π.