ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Κάθε χρόνο όλο και περισσότερο η κλιματική αλλαγή αποτελεί μία υπαρκτή και επείγουσα απειλή για την ίδια την ύπαρξη του πλανήτη. Έχει δε, γίνει πλέον συνείδηση σε όλους μας πως η προστασία του περιβάλλοντος περνάει πέρα από τις μεγάλες αποφάσεις των χωρών, μέσα από την καθημερινή αλλαγή των συνηθειών  μας και την υιοθέτηση φιλικών στο περιβάλλον πρακτικών, τόσο στο σπίτι όσο και στους χώρους εργασίας.

Στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. με πλήρη συναίσθηση του προβλήματος, έχουμε υιοθετήσει τους τελευταίους εννέα μήνες μία περιβαλλοντική στρατηγική που θα μετατρέψει τον οργανισμό, σε απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον. Ξεκινώντας από καθημερινές δράσεις, ανακύκλωσης υλικών και χαρτιού, χρησιμοποίησης όσο το δυνατόν φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, όσο και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών σε όλες τις φάσεις λειτουργίας της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Συμβάλλοντας με τις δικές μας δυνάμεις στην μείωση της καθημερινής επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και στην ανάπτυξη σε εργαζόμενους και εθελοντές μιας πραγματικά περιβαλλοντικής κουλτούρας. Γιατί είναι χρέος μας να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, φροντίζοντας παράλληλα το περιβάλλον της πόλης μας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ