Περισσότερους από 10 τόνους εσπεριδοειδών που θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη, ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π., καθώς και σε εργαζόμενους του Δήμου στη Δ/νση Καθαριότητας, προσέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Νίκος Πηρούνιας.

Τα προϊόντα παρελήφθησαν στους χώρους της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, παρουσία της Προέδρου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κυρίας Κορίνας Λαουλάκου.

Τα εσπεριδοειδή θα διατεθούν σε άπορους συνανθρώπους μας που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π., στους φιλοξενούμενους στο χώρο Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Πειραιά, στους μαθητές και καθηγητές της Διδακτικής Αλληλεγγύης καθώς και σε εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δήμου Πειραιά.

Επιπλέον ο κ. Πηρούνιας δήλωσε ότι το προσεχές διδακτικό έτος θα προσφέρει φρούτα ανά δεκαπενθήμερο, σε όλους τους μαθητές και καθηγητές, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Διδακτικής Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου δήλωσε: «Η πρωτοβουλία του συναδέλφου κ. Νίκου Πηρούνια να προσφέρει φρούτα και μάλιστα σε τόσο μεγάλη ποσότητα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας αλλά και για εργαζόμενους του Δήμου μας, αναδεικνύει τη σημασία της αλληλεγγύης, που όλοι μας πρέπει να δείχνουμε εμπράκτως. Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Πηρούνια για τη συγκινητική ομολογουμένως προσφορά του. Ευελπιστώ η πρωτοβουλία του αυτή να βρει μιμητές».