Ακόμα μια συμβολική όσο και ουσιαστική κίνηση από την οργάνωση «Κουβάρια για μικρούς ήρωες» προς τα ωφελούμενα παιδιά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.
Η οργάνωση «Κουβάρια για μικρούς ήρωες» έπλεξε και δώρισε κασκόλ, σκουφάκια και γάντια στα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και στα ωφελούμενα παιδιά του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για αστέγους» σχ.15 ΕΣΤΙΑ ΙΙ, που υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, επί τη ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων.
Μια ιδιαίτερη κίνηση προσφοράς και αγάπης για την οποία απαιτήθηκε προσωπικός χρόνος και κόπος και η οποία «μίλησε» στην καρδιά των παιδιών και των εργαζομένων στην ΚΟ.Δ.Ε.Π.
Τα δώρα των παιδιών παρέδωσε στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. η κ. Μαρία Καρακατζίνου για λογαριασμό της οργάνωσης «Κουβάρια για μικρούς ήρωες», ευχόμενη για ένα καλύτερο 2022 με λιγότερες κοινωνικές ανισότητες.

 

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε σχετικά:

«Τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά διαχρονικά.
Δική μας δέσμευση είναι ότι δε θα στερηθεί ούτε ένα παιδί του Πειραιά τα βασικά αγαθά και τις βασικές προϋποθέσεις, που σε μεγάλο βαθμό θα διαμορφώσουν το παρόν και το μέλλον του, όπως είναι η κατοικία, το φαγητό, το γλυκό, τα σχολικά του, οι ξένες γλώσσες και το φροντιστήριο για εισαγωγή σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
Δε θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε τόσο καλά, αν δεν είχαμε την έμπρακτη συμπαράσταση ατόμων, εταιριών ή οργανώσεων όπως τα «Κουβάρια για μικρούς ήρωες»!
Ευχή όλων μας είναι το 2022 πολύ λιγότερα παιδιά να χρειάζονται τη στήριξη της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά».