Ανταποκρινόμενη στις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν και στον Πειραιά λόγω του παρατεταμένου κύματος καύσωνα, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, προχώρησε σε δωρεά ποσότητας εμφιαλωμένων νερών και φυσικών χυμών προς τον Όμιλο UNESCO Πειραιά & Νήσων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δομές της UNESCO Πειραιά & Νήσων φιλοξενούν άπορους και άστεγους συμπολίτες μας, ενώ σε ημέρες με ακραία καιρικά φαινόμενα, αυξάνονται τα αιτήματα προσωρινής φιλοξενίας.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας δήλωσε: 

«Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, προκειμένου να συνδράμει με όλες τις τις δυνάμεις στην επιτυχή αντιμετώπιση του πρωτόγνωρου κύματος καύσωνα που πλήττει το μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Στόχος μας είναι να μη μείνει ούτε ένας άπορος ή άστεγος συμπολίτης μας εκτεθειμένος στις ακραίες συνθήκες που προκαλούνται λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Σε συνεργασία με τον αεικίνητο Πρόεδρο της UNESCO Πειραιά & Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, καλύπτουμε τις ανάγκες της δομής σε εμφιαλωμένα νερά και χυμούς, ώστε να διασφαλιστεί η αυξημένη ζήτηση των ημερών».