Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά παρέλαβε την Τετάρτη 2 Ιουνίου τη δωρεά της ελληνικής εταιρίας ΜΕΓΑ Α.Ε. η οποία περιελάμβανε είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, για τους ωφελούμενους των προγραμμάτων της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας που ήταν παρών κατά την παραλαβή της δωρεάς δήλωσε τα εξής:

«Η δική μας μάχη με την πανδημία της φτώχειας και των κοινωνικών ανισοτήτων είναι καθημερινή!

Σε αυτόν τον αγώνα, η Διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, έχουμε πολύτιμους συμπαραστάτες τους υποστηριχτές τους έργου μας, οι οποίοι συμβάλουν καθοριστικά στην εξασφάλιση μιας ποιοτικής διαβίωσης, μέσω παροχής αναγκαίων αγαθών της καθημερινότητας.

Σύμμαχός μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι και η ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ Α.Ε. η οποία για ακόμη μια φορά εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία, μέσω της νέας της δωρεάς προς την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ευχαριστώ την εταιρία ΜΕΓΑ Α.Ε. απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα προς κάθε ελληνική ή πολυεθνική εταιρία που μπορεί να συνεισφέρει στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται στον Πειραιά, μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής του Επιχείρησης, με απόλυτη οργάνωση και διαφάνεια».