«Αγάπη στην Πράξη»
Χριστουγεννιάτικο party καλού φαγητού, αλληλεγγύης και προσφοράς!

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Αστέγων “Ανακούφιση” ανοίγει τις πόρτες την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και καλεί τους πολίτες τους Πειραιά να γεμίσουν τις κοιλιές και τις καρδιές τους!

Η ομάδα κοινωνικής δράσης “For A Reason” μαζί με την εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων “Action Εστί” σε συνεργασία με την ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά) σας καλούν σε μια εκδήλωση αγάπης, καλού φαγητού και προσφοράς στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων “Ανακούφιση” (Ομηρίδου Σκυλίτση 19, 18531, Πειραιάς).

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 έως και τις 18.00 οι διοργανωτές σας καλούν στον Ξενώνα για δοκιμάσετε της γαστρονομικές δημιουργίες γνωστών καλλιτεχνών, food bloggers και φίλων της “Ανακούφισης”.

Η είσοδος στο χώρο του Ξενώνα γίνεται με την προαιρετική προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης όπως:

* Χαρτιά υγείας, ξυραφάκια
* Αφρόλουτρα & σαμπουάν
* Ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, ζάχαρη
* Γάλατα, μπισκότα, κρουασάν, μαρμελάδες
* Ρούχα και παπούτσια ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και κάλτσες.

Ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ αλληλεγγύης και γευστικών πειρασμών σας περιμένει έτσι ώστε όλοι να συνεισφέρουν στην προσπάθεια να γίνει η πόλη του Πειραιά ευτυχέστερη καθώς παρέχεται η δυνατότητα στους λιγότερο τυχερούς πολίτες να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας γίνουμε οι καλύτερες εκδοχές των εαυτών μας και ας δώσουμε στην πόλη μας, αυτό που λείπει. Αγάπη στην πράξη. Σας περιμένουμε την Παρασκευή!