Το κάλεσμα του Δήμου Πειραιά και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά προς τους πολίτες, προκειμένου να συγκεντρωθούν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για το Kοινωνικό Φαρμακείο της ΚΟ.Δ.Ε.Π., βρήκε ηχηρή ανταπόκριση.

Η αγαστή και διαχρονική συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» οδήγησε σε μια ακόμα επιτυχημένη κοινωνική δράση, που είχε ως επίκεντρο τον δοκιμαζόμενο και οικονομικά ευάλωτο συνάνθρωπο, καθώς ο ρόλος του Κοινωνικού Φαρμακείου είναι να εξασφαλίζει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Οι Πειραιώτες έσπευσαν να προσφέρουν για την ενίσχυση του έργου του Κοινωνικού Φαρμακείου, προσερχόμενοι στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά, στην πλατεία Κοραή.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Συμμετείχαμε σε ακόμα μια κοινωνική δράση μαζί και με άλλους δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας φάρμακα και υγειονομικό υλικό για το Κοινωνικό Φαρμακείο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» έχει έντονη κοινωνική παρουσία, υλοποιώντας φιλανθρωπικές,  ανθρωπιστικές, εθελοντικές, περιβαλλοντικές δράσεις. Ο Δήμος Πειραιά είναι έμπρακτα κοντά στην κοινωνία και μέσω της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Είμαστε ικανοποιημένοι, το κοινωνικό αυτό έργο αναγνωρίζεται από τον κόσμο και επιθυμία μας είναι να κάνουμε ακόμη περισσότερα για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι προσέφεραν και σε αυτή τη δράση».

Από τη μεριά του, ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε:

«Στο επίκεντρο της κοινωνικής μας δράσης βρίσκεται διαχρονικά ο κοινωνικά και οικονομικά αδύνατος συμπολίτης μας. Δέσμευσή μας, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, ήταν η εξασφάλιση των βασικών αγαθών διαβίωσης για όλους ανεξαιρέτως, τους συνανθρώπους μας, που έχουν την ανάγκη της στήριξής μας. Αυτό κάναμε, για ακόμη μια φορά, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Μια δράση που δεν θα είχε στεφθεί με επιτυχία χωρίς την, για ακόμα μια φορά, συγκινητική συμμετοχή των συμπολιτών μας, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς. Κάθε μέρα προσπαθούμε να κάνουμε το μότο μας «Στον Πειραιά κανείς δεν είναι μόνος» πράξη!».