Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά προχωρά στη συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Βαρυμπόμπης.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η ΚΟ.Δ.Ε.Π. καλεί τους πολίτες του Πειραιά να δείξουν, για ακόμη μια φορά, την αλληλεγγύη τους προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν βάναυσα από την καταστροφική πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Η συλλογή των εμφιαλωμένων νερών, χυμών και συσκευασμένων τροφών (ζυμαρικά, κρουασάν, κονσέρβες κλπ.) πραγματοποιείται στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. (στο ισόγειο) επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 27,  μέχρι και  αύριο,  Παρασκευή 6 Αυγούστου και ώρες 08:00 έως 15:00.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή,  στηρίζοντας με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί  τους συνανθρώπους μας  που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Δήμος Πειραιά στην προσπάθειά του να συμπαρασταθεί στους  πυρόπληκτους του Δήμου Βαρυμπόμπης και της ευρύτερης περιοχής συγκεντρώνει αγαθά πρώτης ανάγκης, όπως εμφιαλωμένα νερά, χυμούς και συσκευασμένα τρόφιμα.

Είμαι βέβαιος ότι  η ανταπόκριση των δημοτών μας στο κάλεσμά μας θα είναι συγκινητική και ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που τους διακρίνει.

Αυτές τις πολύ δύσκολες  στιγμές οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι».

 

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Γιάννης  Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Με εντολή του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα μια σημαντική εθελοντική πρωτοβουλία, κάνοντας πράξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη προσφοράς των Πειραιωτών προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας στη Βαρυμπόμπη.

Καλούμε όλες και όλους τους Πειραιώτες να γίνουν αναμεταδότες αυτής της προσπάθειας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει πολλαπλασιαστική ισχύ και να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια και ανακούφιση στους συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη τούτες τις ώρες».