Προπληρωμένες κάρτες από το Social Innovation Piraeus και την ΚΟ.Δ.Ε.Π., για την εξασφάλιση ειδών πρώτης ανάγκης.

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των κοινωνικά και οικονομικά ευπαθών δημοτών του Πειραιά, το Social Innovation Piraeus σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, παρέχει στους ωφελούμενούς της προπληρωμένες κάρτες, με τις οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν είδη πρώτης ανάγκης εντελώς δωρεάν!

Δικαίωμα συμμετοχής για τη χορήγηση των καρτών έχουν όσοι είναι δημότες / κάτοικοι Πειραιά, χαρακτηρίζονται από ευαλωτότητα (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, ΑμεΑ κλπ.) και δεν λαμβάνουν επισιτιστική ή οικονομική βοήθεια από αντίστοιχους φορείς.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε σχετικά:

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Πειραιά μέσω της συνεχούς ενεργοποίησης νέων εργαλείων, όπως οι προπληρωμένες κάρτες για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Έτσι κάνουμε πράξη το όραμα του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για μια πόλη με πολύ λιγότερες ανισότητες, μια πόλη ίσων ευκαιριών για όλους, μια πόλη που οι δημότες της δε θα στερούνται των βασικών αγαθών που είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή τους διαβίωση.

Χωρίς την αγαστή συνεργασία μας με το Social Innovation Piraeus πολλές από τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που έχει υλοποιήσει η ΚΟ.Δ.Ε.Π. δε θα είχαν πραγματοποιηθεί, για αυτό οφείλω για ακόμη μια φορά να τους ευχαριστήσω δημοσίως.

Στον Πειραιά κανείς δεν είναι μόνος!»

 

Πληροφορίες για ενδιαφερόμενους:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους μέχρι και τις 13 Απριλίου 2023, στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμαδών 11, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 15:00 και να καλέσουν στα τηλέφωνα: 210 4101750-753, για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν ηλεκτρονικά την αίτηση εδώ και να διαβάσουν αναλυτικά την πρόσκληση, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://socialhub.gr/wp-content/uploads/2023/01/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%97.pdf