Νέες δωρεές προς την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, προκειμένου να διανεμηθούν στους άστεγους του Λιμανιού του Πειραιά
Οι εταιρίες ΜΕΓΑ Α.Ε. και ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αναλογιζόμενοι τις δύσκολες συνθήκες διαβίωση των άστεγων στο Λιμάνι του Πειραιά, προσέφεραν στην είδη προσωπικής-ατομικής υγιεινής και νερά-αναψυκτικά αντίστοιχα.
Οι κοινωνικοί λειτουργοί του Προγράμματος “Social Innovation Piraeus” για ένα ακόμη καλοκαίρι, μέσα από τις εβδομαδιαίες δράσεις Streetwork, αναλαμβάνουν να διανείμουν βασικά καταναλωτικά αγαθά σε άστεγο πληθυσμό, προκειμένου να υπάρξει μία ανάσα δροσιάς τις ημέρες που οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε:
«Εκ μέρους της Διοίκησης, των εργαζομένων και των εθελοντών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. ευχαριστώ δημόσια τις εταιρίες ΜΕΓΑ Α.Ε. και ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, που για ακόμα μια φορά στηρίζουν έμπρακτα το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται στον Πειραιά.
Δεν ξεχνούμε κανέναν, καθόλη τη διάρκεια του έτους και προσπαθούμε να καλύπτουμε διαρκώς, βασικές ανάγκες συμπολιτών μας, που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
Η ισχυρή κοινωνική αλυσίδα της ΚΟ.Δ.Ε.Π. αποκτά καθημερινά νέους κρίκους δωρητών και εθελοντών, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη δυνατότητα άμεσων και στοχευμένων παρεμβάσεων.
Καλώ με αυτήν την ευκαιρία και άλλες εταιρίες εντός και εκτός Πειραιά, αλλά και νέους εθελοντές, να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της ΚΟ.Δ.Ε.Π., μια οικογένεια αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
Χάρη στην εμπιστοσύνη όλων των προαναφερόμενων, στον Πειραιά κανείς δεν είναι μόνος του!»